Székelyudvarhely

Székelyudvarhely a megye második legnagyobb telepűlése ahol jó lehetőségek mutatkoznak az ingatlanpiacon. Ezen a területen ügynökségünk otthonosan érzi magát, tehát forduljon hozzánk bizalommal amennyibe eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik. Ha meg pedig vásárolni szeretne mindenképpen tekintse meg az alábbi ajánlatainkat és bátran válogasson az eladó és kiadó lakások, kereskedelmi ingatlanok közül. Amennyiben befektetési szándéka van Udvarhelyszék ideaális, itt a megye legjobb hozamait érdeti el az ingatlan menedzsment területén.

Ház + udvar
Eladó
250000 EUR / ingatlan

Eladó Székelyudvarhelyen, csendes és központ közeli Csalóka utcában (1km), igényes kivitelű 2 szintes ház, 956m2 területtel. Stabil és meleg szerkezetet ad 38-as protherm tégla + polisztirén szemcsés vakolat, így falvastagság 46cm, thermo nyílászárók, kivűl belűl márványlapos lezárással. A fáskazán, valamint a nappaliban hangulatos és egyben nagyon hatékony kandalló melegét fokozza a földszinten padló fűtés, teljes emeleten parafa padló búrkolat. Víz számlát sem kell fizetni, ezt helyettesíti a saját kútból nyert fogyasztható víz, valamint kerti öntözést a 12m3-es esővíz tároló tartály. Az eladó ház nagyon praktikus beosztását a helyszínen nézzük meg eggyütt! TEL 0746-057.346.

P+M
Részben
Egyéni hőközpont
300m2

Tömbház
Kiadó
20 EUR/személy/éjszaka

Szálláslehetőség Székelyudvarhelyen! Az első emeleti 2 szobás apartman a város központjában áll a rendelkezésére, a Küküllő folyó partjára nyíló ablakokkal, csendes, zöld, madárcsicsergéses környezetben, a városi parkkal átellenben. Apartman beosztása: előszoba, gardrób, konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba. Fekvőhelyek: francia ágy: 2 személy, kihúzható ágy nappaliban: 2 személy. A lakás teljesen fel van szerelve, minden igénynek és kényelemnek megfelelően, vidám és praktikus megoldásokkal. Árak: 4 személy esetén 50Eur/éjszaka  3 személy esetén 40Eur/éjszaka 2 személy esetén 30 Eur/éjszaka 1 személy esetén 20 Eur/éjszaka Megjegyzés: az ár tartalmazza: szállást, törűlközőket, teljes konyhai felszerelést-ételkészítési lehetőséggel, nagyon finom kávét, internet és laptop hozzáférést, mosási lehetőséget, és egyéb a helyszínen felfedezhető kis meglepetéseket és figyelmességeket. Átmeneti szállásra van szüksége Székelyudvarhelyen, csak hívja a 0746-057.346-os mobil számot. Megjegyzés: házi kedvenceket nem fogadunk, tilos a dohányzás, csendóra 22:00-08:00.

1 emelet
Igen
Egyéni hőközpont
50m2