Székelyudvarhely

Székelyudvarhely a megye második legnagyobb telepűlése ahol jó lehetőségek mutatkoznak az ingatlanpiacon. Ezen a területen ügynökségünk otthonosan érzi magát, tehát forduljon hozzánk bizalommal amennyibe eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik. Ha meg pedig vásárolni szeretne mindenképpen tekintse meg az alábbi ajánlatainkat és bátran válogasson az eladó és kiadó lakások, kereskedelmi ingatlanok közül. Amennyiben befektetési szándéka van Udvarhelyszék ideaális, itt a megye legjobb hozamait érdeti el az ingatlan menedzsment területén.

Tömbház
Eladó

Eladó Székelyudvarhelyen, az alsó Bethlen negyedben, III. emeleti, 61m2-es, hőszigetelt - "B kategóriás", 3 szobás tömbházlakás. Saját hőközpont, kicserélt nyílászárók, szigetelt falak, praktikusan felujított fürdőszoba, mind az Ön kényelméről fog gondoskodni. Közelben parkolók, iskola, bevásárló komplexum, gyógyszertárak. Napos tájolással, nincsenek ráépíttet tömbházak. Tel: 0746-057.346.

III. emelet
Nem
Egyéni hőközpont
61m2

Terület
Eladó

Eladó Székelyudvarhelyen a Köveshágó utcában 1271négyzetméteres építésre alkalmas belterület.  - Utcafrontja 41 méter - nagyon szép panorámás kilátással - egyenes terület (fennsíkon helyezkedik el) - meglévő építkezési engedélyel - tehermentes, átírható telekkönyvel

Iroda
Kiadó
350 EUR / ingatlan

• cím Székelyudvarhely, Villanytelep utca 28 szám • ingatlan nagysága: alaprajz szerint 53m2 (a hasznos felület) • közművek: - gázfűtéses új hőközponttal az egész épületnek, kalória mérő alapján történik az elszámolás - monofázisos villany saját villanyórával - víz és szennyvíz csatornázás (mérhető alórával) • szintek: a kiadó felület főldszinten található, utcafronti bejárattal, egy kis beugró oszlopos szerkezetű terasz folyosóval. Az emeleti részen fűtött bérlakások vannak • lokáció: a városi kórháztól 400 méterre (gyalogosan 5 perc), a városközpont felé vezető legfrekventáltabb utcában • havi bér: 350 Eur/hó • belső kialakítás: teljesen új épületről lévén szó, modern a kialakítása, padlózat járólappal burkolva, falak fehérre meszelve, modern 78mm-es barna nyílászárókkal, a bejáratnál villanymotoros redőnnyel, szúnyoghálóval. A lámpatestek utólag lesznek felszerelve figyelembe véve a bérlő igényeit is. A kiadó rész két bejárattal rendelkezik: egy az utcafrontról, a második a hátsó személyzeti bejárat az udvarból. Az épületrész 5 helyiségből áll, a váróteremnek van saját mellékhelyisége, valamint van második személyzeti mellékhelyiség is.

földszint
Közös fűtés a szomszéddal
56m2

Ház + udvar
Eladó

Székelyudvarhelyen a Farcád utcában eladó családi ház a hozzá tartozó 316m2 területtel. A két szintes ház közművesítve: villany, víz, gáz bekötésekkel ellátva.  A felső szinten: 2 szoba, tágas beépített terasz, valamint mellékhelyiség. Az alsó szinten konyha rész, tágas fürdőszoba, valamint kamra rész található. Nyílászárók részben klicserélve, a többit a helyszínen megmutatjuk.  

D+P
csempe kályha
123m2

Iroda
Kiadó

Kiadó Székelyudvarheleyn központi elhelyezkedésü Kossuth Lajos utcai 30m2 ingatlan: 2 irodarésszel valamint mellékhelyiségekkel. A kiadó épület bejárata megeggyezik a Mr. Music és Helvien rusztikus ruhák üzletbejáratával. Központi elhelyezkedése nagyon előnyös lehet az irodai, szolgáltatói, szépségipari tevékenységeknek, a két mellékhelyiség is ezt szolgálja.

alagsor
Nem
Közös fűtés a szomszéddal
30m2

Tömbház
Kiadó
20 EUR/személy/éjszaka

Szálláslehetőség Székelyudvarhelyen! Az első emeleti 2 szobás apartman a város központjában áll a rendelkezésére, a Küküllő folyó partjára nyíló ablakokkal, csendes, zöld, madárcsicsergéses környezetben, a városi parkkal átellenben. Apartman beosztása: előszoba, gardrób, konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba. Fekvőhelyek: francia ágy: 2 személy, kihúzható ágy nappaliban: 2 személy. A lakás teljesen fel van szerelve, minden igénynek és kényelemnek megfelelően, vidám és praktikus megoldásokkal. Árak: 4 személy esetén 50Eur/éjszaka  3 személy esetén 40Eur/éjszaka 2 személy esetén 30 Eur/éjszaka 1 személy esetén 20 Eur/éjszaka Megjegyzés: az ár tartalmazza: szállást, törűlközőket, teljes konyhai felszerelést-ételkészítési lehetőséggel, nagyon finom kávét, internet és laptop hozzáférést, mosási lehetőséget, és egyéb a helyszínen felfedezhető kis meglepetéseket és figyelmességeket. Átmeneti szállásra van szüksége Székelyudvarhelyen, csak hívja a 0746-057.346-os mobil számot. Megjegyzés: házi kedvenceket nem fogadunk, tilos a dohányzás, csendóra 22:00-08:00.

1 emelet
Igen
Egyéni hőközpont
50m2